TOI TOI® ofereix els serveis d’higienització i desinfecció tant per als nostres equips com per a les seves instal·lacions, siguin industrials, oficines, o qualsevol centre col·lectiu, sanitari, educació o comercial, que requereixin una intervenció de desinfecció o higienització de forma homologada i certificada complint amb els protocols sanitaris vigents.

Quines diferències existeixen entre higienitzar i desinfectar?

Bàsicament, tant la manera d’aplicació com el resultat de salubritat són pràcticament igual. El producte aplicat en cada cas està elaborat per a combatre virus, bacteris, fongs, algues i amebes. En la taula es mostren les diferències més destacades.

() El temps de manca indica el període que ha de transcórrer des de l’aplicació del producte fins que es pugui fer ús dels espais desinfectats / higienitzats

Quin és el mètode d’aplicació?

L’aplicació de producte es realitza amb personal format i capacitat a través d’un procés de polvorització, nebulizació i sistemes UVC homologats en la CE.

TOI TOI® disposa de quatre tipus de nebulitzadors:

Gasolina:
De gran potència, indicat per a espais oberts com a patis, instal·lacions esportives, etc…

Elèctrics:
De potència mitjana / baixa, ecològics (funcionen amb plaques solars i bateria interna), indicats per a espais interiors i exteriors com a aules, despatxos, façanes, menjadors, etc… A l’ésser un polvoritzador elèctric, no deixa cap mena d’olor.

Manual:
De potència mitjana / baixa. Polvoritza menys quantitat que l’elèctric, gràcies al que està indicada per a l’aplicació en zones més delicades.

Mini:
És un polvoritzador de curt abast. Indicat per a la desinfecció de teclats, monitors i altres perifèrics informàtics.

Sistema UVC de desinfecció

Els sistemes UVC per a la desinfecció d’aire i superfícies, són equips amb Certificat CE i compten amb una llarga i prestigiosa experiència en el sector més exigent: SANITAT.

S’utilitza en hospitals, centres de salut i especialment per a la desinfecció de material quirúrgic. Actua eficaçment per a l’eliminació de bacteris, virus, floridura i protozous. El tractament pot ser aplicat en qualsevol superfície, no deixa rastre i té una fiabilitat del 99%.

És efectiu contra el coronavirus? SÍ: El coronavirus és sensible a la llum UVC i després de ser exposat a la mateixa durant un determinat període de temps, és destruït perdent la capacitat per a infectar.

Com identifiquem els espais higienitzats o desinfectats?

Ho fem amb una etiqueta que indica la data i el tècnic de servei que ha realitzat l’operació, d’aquesta manera, assegurem el compliment i la traçabilitat del servei. Aquestes són les etiquetes que identifiquen la desinfecció o la higienització.

Es pot sol·licitar una visita tècnica?

Sense cap problema, tan sols ha de sol·licitar-lo i el nostre Departament Tècnic es posarà en contacte amb el responsable que el sol·liciti.

Quan es reben els Certificats d’Higienització o Desinfecció?

A principis de mes el nostre sistema genera i envia de manera automàtica tots els Certificats corresponents al mes anterior, a fi que  puguin exhibir-los, custodiar-los o presentar-los davant l’Administració.

CERTIFICACIONS TOI TOI SANITARIOS MÓVILES, S.A.

Les Certificacions corresponen a la Seu Central de TOI TOI Sanitarios Móviles a Castellbisbal, Barcelona.

Els nostres serveis

ET RECOMANEM

Té alguna pregunta sobre els nostres serveis o els nostres productes? Parla amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-te en totes les qüestions relacionades amb:

  • La planificació de la demanda
  • El lliurament i recollida
  • Solucions personalitzades
  • Aprovacions reguladores
  • La quantitat, tipus i equip d’acord amb la Directiva sobre llocs de treball o l’Ordenança sobre llocs de reunió

ENTREGUEM

Lliurem els nostres productes en la ubicació desitjada amb els nostres propis vehicles de servei. No és necessari que sigui present en el moment del lliurament, però ha d’assegurar-se que el lloc d’instal·lació estigui degudament marcat.

RECOLLIM

Si ja no necessita el nostre producte, el recollirem de nou com a part de la planificació del nostre recorregut. No ha de ser present vostè mateix. Si la recollida es retarda per motius logístics i el producte roman més temps de l’acordat amb vostè, no incorrerà en cap cost addicional.

OMPLIM

T’oferim el servei que necessites in situ. La recàrrega del tanc està inclosa en el preu del lloguer. Els intervals acordats individualment també són possibles sota comanda. Els nostres especialistes capacitats treballen d’acord amb pautes clarament definides; Els controls interns periòdics garanteixen uns estàndards de qualitat elevats i constants.

LA TEVA SOLICITUT

Les nostres solucions per a les teves necessitats

GRANS ESDEVENIMENTS

CONSTRUCCIÓ COMERCIAL

DESCOBREIX LA NOSTRA GAMMA DE SERVEIS

TOI TOI product world

WC MÒBILS

MÒDULS

REMOLCS

COMPLEMENTS