SOLUCIONS D’AIGÜES

TOI TOI®, s’especialitza en el projecte i realització de infraestructures temporals de subministrament i distribució d’aigua per a esdeveniments que requereixen habilitar una xarxa de subministrament.

L’aigua potable segura és una necessitat. Sempre. La descàrrega d’aigües residuals també és important. Per a això comptem amb una extensa gamma de productes amb els quals garantim aigua potable bacteriològicament segura.

Disposem de l’equipament més avançat per a atendre l’emmagatzematge, distribució i sistemes de proveïment d’aigua corrent o potable. Simultàniament ens ocupem del tractament residual, emmagatzemat i traslladant a depuradora les aigües residuals per al seu posterior tractament.

Projectem la logística de servei temporal d’aigua, aigua potable, aigües grises i negres, i proporcionem els diferents sistemes de tractament de desinfecció, filtració UV, descalcificació, filtre de carbó activat, refrigeració i controls requerits de mostres de potabilitat i anàlisis específiques en laboratori.

Possibilitem així, l’eficaç i segura distribució d’aigua en esdeveniments, per a subministrar-la en zones habilitades com a sanitàries o d’hostaleria. Disposem de productes específics per a l’hostaleria, àrees sanitàries amb dutxes, equips per a proveir aigua potable i emmagatzemar-la.

Bombes d’Aigua

Les bombes o bombes de reforç s’utilitzen en diverses aplicacions per a garantir que sempre hi hagi suficient pressió i flux d’aigua. Disposem d’una àmplia gamma de bombes de reforç amb capacitats que van des dels 3 m 3 fins als 50 m 3 per hora. Aquestes bombes de reforç es poden connectar perquè puguem oferir solucions personalitzades per a capacitats més altes.


Canonades d’Aigua Potable

Totes les nostres canonades d’aigua potable poden ser reconegudes pel codi de color blau perquè els sistemes separats d’aigua potable i d’aigües residuals estiguin protegits. Les canonades de PE amb aïllament especial permeten operar sense problemes infraestructures d’aigua temporals fins i tot en àrees extremadament calentes o fredes. D’aquesta manera, es garanteix l’aigua potable segura en qualsevol lloc i en qualsevol moment.


Canonades d’Aigües Residuals

Tota la nostra canonada ha estat codificada en marró / negre i, com a tal, és recognoscible perquè els sistemes separats d’aigua potable i aigües residuals estiguin encara més ben protegits. Les canonades de PE amb aïllament especial permeten operar sense problemes infraestructures d’aigua temporals fins i tot en àrees extremadament calentes o fredes. D’aquesta manera, es garanteix sempre el correcte drenatge de les aigües residuals, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Dipòsits d’Aigua Potable

Fins i tot en llocs on no existeixen instal·lacions d’aigua, podem emmagatzemar aigua potable neta en sistemes d’emmagatzematge d’aigua especialment dissenyats. Es poden col·locar i utilitzar cisternes o tancs flexibles segons els requisits i l’aplicació de l’aigua potable.

Tractaments d’Aigua Potable

Abans que l’aigua pugui usar-se com a aigua potable, ha de purificar-se de manera òptima. Per a això, apliquem diversos mètodes de tractament d’aigua. Primer mesurem i analitzem la qualitat de l’aigua en el lloc per a poder ajustar l’equip i la filtració a la situació i utilitzar l’aplicació desitjada, i sabem exactament quina filtració és necessària i adequada.

Totes les nostres instal·lacions i productes estan especialment equipats i certificats per al seu ús amb aigua potable.

Els Nostres serveis

equipo de desinfección

ET RECOMANEM

Té alguna pregunta sobre els nostres serveis o els nostres productes? Parla amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-te en totes les qüestions relacionades amb:

  • La planificació de la demanda
  • El lliurament i recollida
  • Solucions personalitzades
  • Aprovacions reguladores
  • La quantitat, tipus i equip d’acord amb la Directiva sobre llocs de treball o l’Ordenança sobre llocs de reunió

ENTREGUEM

Lliurem els nostres productes en la ubicació desitjada amb els nostres propis vehicles de servei. No és necessari que sigui present en el moment del lliurament, però ha d’assegurar-se que el lloc d’instal·lació estigui degudament marcat.

Entrega de productos covid
baños para obras

RECOLLIM

Si ja no necessita el nostre producte, el recollirem de nou com a part de la planificació del nostre recorregut. No ha de ser present vostè mateix. Si la recollida es retarda per motius logístics i el producte roman més temps de l’acordat amb vostè, no incorrerà en cap cost addicional.

OMPLLIM

T’oferim el servei que necessites in situ. La recàrrega del tanc està inclosa en el preu del lloguer. Els intervals acordats individualment també són possibles sota comanda. Els nostres especialistes capacitats treballen d’acord amb pautes clarament definides; Els controls interns periòdics garanteixen uns estàndards de qualitat elevats i constants.

dispensador covid

LA TEVA SOL-LICITUT

Les nostres solucions per a les teves necessitats

GRANS ESDEVENIMENTS

baños portátiles para eventos

CONSTRUCCIÓ COMERCIAL

baños portátiles en remolques

DESCOBREIX LA NOSTRA GAMMA DE SERVEIS

TOI TOI product world

WC Móviles

WC MÒBILS

Contenedor sanitario

MÒDULS

Remolque con WC

REMOLCS

Complementos para WC portátiles

COMPLEMENTS