Loading...

TOI TOI® SANITARIOS MÓVILES, IMPLEMENTA NOUS SERVEIS DE DESINFECCIÓ I HIGIENITZACIÓ CERTIFICADA I HOMOLOGADA.

TOI TOI® Sanitarios Móviles, implementa els nous serveis de DESINFECCIÓ i HIGIENITZACIÓ CERTIFICATS i HOMOLOGATS per a atendre les necessitats sanitàries de prevenció i manteniment en esdeveniments i instal·lacions.

TOI TOI® ha estat registrada en el Departament de Salut amb núm. de ROESP 0626CAT-SB que ofereix els serveis d’higienització i desinfecció tant per als nostres equips com per a les seves instal·lacions.

Els nostres protocols de desinfecció es basen en la nebulización aplicant el nostre desinfectant OX-*VIRIN, el qual compta amb Núm. de Registre Sanitari 15-20/40/90-02518, i per a desinfecció d’ambients i superfícies delicades, utilitzem sistemes de UVC dissenyats per a l’esterilització de material quirúrgic i hospitals, sens dubte un dels sectors que demanden nivells de salubritat més exigents.

Disposem de Certificat APPLUS conforme els nostres productes i protocols d’actuació han estat degudament revisats, validats i auditats, garantint així la qualitat del nostre servei i la seva certificació.

desinfección COVID-19

TOI TOI® PRESENTA EN 2021 ·  TOI® WATER UP · LA CABINA WC MÒBIL AMB EL MAS COMPLET EQUIPAMENT

La solució per a les més altes exigències: TOI® WATER UP combina els estàndards d’higiene moderns amb una generosa comoditat de cabina i un concepte de llum i espai ben pensat. La cabina mòbil ofereix tot el que els usuaris esperen avui dia, ja sigui en serveis o en el seu esdeveniment.

Mòbil i tot inclòs. A més del vàter i urinari, l’equipament inclou un rentamans extra gran amb subministrament d’aigua de 60 litres i una bomba dempeus estable, així com un dispensador de sabó i tovalloles de paper. La higiene de les mans està garantida amb el dispensador de desinfectant de mans addicional.

La comoditat addicional proporcionada per la llum LED i el ventilador s’integra de manera òptima en la paret lateral i s’alimenta amb electricitat mitjançant un panell solar. El ventilador aporta frescor, ventila el dipòsit d’aigües residuals tancat i redueix així la formació d’olors. El paquet d’higiene i comoditat, la mà d’obra robusta, els colors clars i un disseny ergonòmic i modern fan del TOI® WATER UP un nou estàndard imprescindible per a serveis i esdeveniments.

baños portátiles

LLOGUER WC CABINA PRIVADA

Contacta amb nosatres en línia.
Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Per a poder mostrar-li els productes disponibles per a vostè i els preus associats, precisem empleni el següent formulari de contacte.

CONTACTA

Parla amb nosotres directament!

CONTACTAR ARA

EL TEU CAS D’ÚS

Descobreix tota la nostra gamma per al teu propòsit

baños portátiles para construcción

CONSTRUCCIÓ

Baños portátiles para eventos

ESDEVENIMENTS

Instalación de baños portátiles

INSTAL.LACIONS

Baños portátiles para festivales

FESTIVALS

SOM AQUÍ PER A TU

Amb Covid-19, la protecció i la seguretat dels empleats són ara un enfocament particular; especialment respecte a la implementació de les mesures d’higiene a adoptar qualsevol esdeveniment o instal·lació. Confiï en els especialistes en higiene TOI TOI® i garanteixi els seus protocols de prevenció i manteniment! Estem encantats d’ajudar-lo.

DESCOBREIX LA NOSTRA GAMMA DE SERVEIS

TOI TOI product world

WC Móviles

WC MÒBILS

Contenedor sanitario

MÒDULS

Remolque con WC

REMOLCS

Complementos para WC portátiles

COMPLEMENTS

Els nostres serveis

Tu també pots formar part del nostre equip.

PERSONAL DE LOGÍSTICA

Trabajar con ToiToi

Uneix-te al nostre equip: treballs disponibles en tot el país!

ENVÍA LA TEVA SOL.LICITUT

PERSONAL D’OFICINA

Oficinas ToiToi

El teu nou treball, preparat per al futur i variat.

ENVÍA LA TEVA SOL.LICITUT