EMPRESA

TOI TOI SANITARIOS MÓVILES

TOI TOI, inicia la seva activitat a Alemanya en 1973, com a empresa de lloguer de sistemes sanitaris portàtils i és, en l’actualitat, líder en el sector a nivell europeu, amb presència a Espanya des de 2001.

Disposa dels sistemes sanitaris més avançats tecnològicament, capaços de satisfer qualsevol necessitat en diferents sectors, ja sigui assistint a persones en àmbits industrials o esdeveniments que precisin d’instal·lacions sanitàries. En tots dos casos, adaptant-se a qualsevol mena de projecte, des d’activitats específiques, a grans esdeveniments de concentració massiva de persones.

Tots els productes, igual que els serveis, estan subjectes a un rigorós control de qualitat, certificat per la institució OCA, en les categories més exigents i compromeses en matèria mediambiental.

TOITOI Sanitarios móviles

COBERTURA LOGÍSTICA – NÚMERO 1 A EUROPA

Els oferim un SERVEI COMPLET, comptem per a això amb un equip humà amb una clara vocació de servei, i amb els mitjans tècnics i logístics més eficaços, i novament de fabricació pròpia. Camions de transport amb equip de neteja completament integrat, vehicles 4×4 amb les mateixes prestacions de neteja, camions amb plataforma, camions grua, i un efectiu programari de control execució logístic i de qualitat.
Aquest sistema Programari de nova generació, assistit per tecnologia GPS, permet conèixer en temps real quan un servei està en procés o s’ha realitzat. A més, el tècnic fa una fotografia del bany recentment desinfectat amb la data, hora i emplaçament per geolocalització d’on està el bany, facilitant tota aquesta informació a l’instant al nostre equip de control, podent informar en temps real als nostres clients.

CERTIFICACIONS TOI TOI SANITARIOS MÓVILES, S.A.

Les Certificacions corresponen a la Seu Central de TOI TOI Sanitaris Mòbils a Castellbisbal, Barcelona.

Certificados ToiToi
Certificados ToiToi
Certificados ToiToi
Certificados ToiToi

Els Nostres serveis

equipo de desinfección

ET RECOMANEM

Té alguna pregunta sobre els nostres serveis o els nostres productes? Parla amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-te en totes les qüestions relacionades amb:

  • La planificació de la demanda
  • El lliurament i recollida
  • Solucions personalitzades
  • Aprovacions reguladores
  • La quantitat, tipus i equip d’acord amb la Directiva sobre llocs de treball o l’Ordenança sobre llocs de reunió

ENTREGUEM

Lliurem els nostres productes en la ubicació desitjada amb els nostres propis vehicles de servei. No és necessari que sigui present en el moment del lliurament, però ha d’assegurar-se que el lloc d’instal·lació estigui degudament marcat.

Entrega de productos covid
baños para obras

RECOLLIM

Si ja no necessita el nostre producte, el recollirem de nou com a part de la planificació del nostre recorregut. No ha de ser present vostè mateix. Si la recollida es retarda per motius logístics i el nostre producte roman més temps de l’acordat amb vostè, no incorrerà en cap cost addicional.

OMPLLIM

T’oferim el servei que necessites in situ. La recàrrega del tanc està inclosa en el preu del lloguer. Els intervals acordats individualment també són possibles sota comanda. Els nostres especialistes capacitats treballen d’acord amb pautes clarament definides; Els controls interns periòdics garanteixen uns estàndards de qualitat elevats i constants.

dispensador covid

LA TEVA SOLICITUT

Les nostres solucions per a les seves necessitats

GRANS ESDEVENIMENTS

baños portátiles para eventos

CONSTRUCCIÓ COMERCIAL

dispensador covid

DESCOBREIX LA NOSTRA GAMMA DE SERVEIS

TOI TOI product world

WC Móviles

WC MÒBILS

Contenedor sanitario

MÒDULS

Remolque con WC

REMOLCS

Complementos para WC portátiles

COMPLEMENTS