SECTORS

SOLUCIONS SANITÀRIES – LLOGUER WC

CONSTRUCCIÓ PRIVADA I COMERCIAL

TOI TOI Sanitaris Mòbils és el seu soci fiable per a l’obra! Amb nosaltres rep tots els serveis i la infraestructura completa per al seu lloc de construcció d’una sola font: això estalvia temps i diners. A més de la solució sanitària simple, li oferim una àmplia gamma de productes i podem configurar el seu lloc de construcció amb una infraestructura completa. A més de llogar, també oferim tots els productes a la venda.

CELEBRACIONS PRIVADES

… també gràcies a les nostres solucions sanitàries mòbils. No importa on vulgui celebrar, ja sigui a casa o a l’aire lliure: amb els productes i serveis de TOI TOI vostè és completament independent i sempre segur, net i còmode. Els teus convidats estaran encantats.

GRANS ESDEVENIMENTS

Està planejant un esdeveniment en el “camp verd” i ara tot el que falta és la infraestructura sanitària? Cap problema per als especialistes en esdeveniments de TOI TOI. Confiï en el líder d’al mercat, perquè aquí obté tots els serveis d’una sola font. Juntament amb vostè planifiquem els requisits d’infraestructura sanitària per al seu esdeveniment.

SECTOR PÚBLIC I PRIVAT

Un sentit personal d’assoliment: el seu projecte de construcció està acabat i el resultat és impressionant. Quan el cubicle de l’bany mòbil i els accessoris, com barreres i tanques, ja no siguin necessaris, estem allà. Simplement truqui’ns i recollirem de manera fiable la propietat llogada amb el nostre propi vehicle de servei.

LLOGUER WC CABINA PRIVADA

Contacti amb nosaltres en línia.
Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Per poder mostrar-li els productes disponibles per a vostè i els preus associats, ens cal ompli el següent formulari de contacte.

CONTACTA

DESCOBREIX LA NOSTRA GAMMA DE SERVEIS

TOI TOI product world

WC Móviles

WC MÒBILS

Contenedor sanitario

MÒDULS

Remolque con WC

REMOLCS

Complementos para WC portátiles

COMPLEMENTS